• darkblurbg
    Werken in de cloud
    Wij maken organisaties klaar voor de toekomst.
    Zodat ze altijd, overal en op elk apparaat kunnen werken.

De weg naar de Cloud is een blijvertje. Wij zien dat er steeds meer groei in de Cloud zit. Steeds meer organisaties verdiepen zich in de mogelijkheden en kiezen voor de flexibiliteit, de snelheid en de kostenbesparingen die Cloud brengt. We bevinden ons in de beginfase van een geweldige nieuwe ontwikkeling. Om niet te vervallen in moeilijke technische termen heeft IT-Telcom een volledig veilig en betrouwbare  Cloud dienst ontwikkeld | OFFICE-IP

 

OFFICE-IP | Zorgeloos en toekomstgericht werken

Flexibiliteit en vrijheid voor een vast bedrag per maand. Office-IP is geschikt voor kleine en grote bedrijven , van één tot honderden medewerkers. OFFICE-IP biedt u direct en zonder technische omwegen een betrouwbare en snelle oplossing voor uw email, internet, telefonie, MS Office en andere software.

 

Overal en altijd toegang tot u bestanden en programma’s
OFFICE-IP beidt u direct en zonder technische omwegen een betrouwbare en snelle oplossing voor uw email , internet, MS Office , telefonie en software pakketten.
U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid. De data van uw bedrijf wordt extern in extern in een 100% beveiligd datacenter opgeslagen. OFFICE-IP waarborgt een optimale toegang tot uw eigen gegevens en bestanden 24 uur per dag. veilige datacenters

 

Besparing op server,software en onderhoud
“Met OFFICE-IP heeft u geen eigen server meer nodig ”
U bespaart enorm op de kosten van systeembeheer, dure software licenties en de afschrijving van hardware. OFFICE-IP garandeert, afhankelijk van uw internet verbinding een continue online verbinding zonder enig risico voor uw bedrijf. U bent verzekerd van de laatste software versies. Niet alleen op kantoor of thuis. Met een internet verbinding kunt overal ter wereld snel en veilig inloggen op uw eigen bestanden.

 

Zorgeloos en toekomstgericht werken
“ OFFICE-IP geeft u inzicht en zekerheid in ICT kosten ”
Flexibiliteit en vrijheid voor een vast bedrag per maand. OFFICE-IP is geschikt voor kleinen en grote bedrijven, van één tot honderden medewerkers. Met OFFICE-IP kiest u voor een intelligente en innovatieve ICT oplossing, die zich moeiteloos aanpast aan de ambities van uw onderneming. U kiest voor netwerkbeheer op het hoogste niveau.

 

24-uurs ICT helpdesk
OFFICE-IP werkt alleen met specialisten voor het beheer en onderhoud van uw netwerk en applicaties. Zij weten als geen ander dat u dag en nacht online wilt zijn. Met OFFICE-IP beschikt u over een gedegen ICT platform, datasnelheid en vakkennis. Onverwachte calamiteiten worden tot een minimum beperkt en indien nodig direct verholpen, hiervoor kunt u gebruik maken van onze helpdesk. Wij zijn er voor u 24 uur per dag zeven dagen per week!


  

 

Cloud heeft de toekomst
Bent u er klaar voor? Start vandaag
Maak nu een afspraak voor meer informatie

 

 

Kan IT-TELCOM jou helpen op weg naar de Cloud? Laat het ons weten via onderstaand formulier, of bel 074-7114400!