• darkblurbg
    Telefonie in de Cloud
    U wilt bellen zonder zorgen ?
    BEL-IP de complete VoIP telefooncentrale.

Bel-iP | Uw Telefonie in de Cloud | 

 

De complete telefooncentrale in de Cloud waarmee u altijd en overal bereikbaar mee bent. 

 

De Cloud is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Wist u dat u voortaan ook kunt bellen in de Cloud? Speciaal hiervoor bied IT-Telcom een veilige betrouwbare dienst BEL-IP 

 

Als u kiest voor BEL-IP, beschikt u over een volledige telefooncentrale in de Cloud. U bent niet meer gebonden aan investeringen in een lokale telefooncentrale. BEL-IP werkt in " de Cloud ". Dat betekend dat u alleen maar een telefoon hoeft aan te sluiten op de plek waar u deze wilt gebruiken. Met BEL-IP is alles in één klap perfect geregeld: een telefooncentrale in de Cloud, gecombineerd met moderne en stabiele telefoontoestellen, uitgebreide en mobiele integratie, bellen vanuit uw internetbrowser met 24/7 ondersteuning van VoIP specialisten. Heeft u nog een oude ISDN of Analoge telefooncentrale aan de muur hangen? Tijd voor vernieuwing!

 

  

 

Hoe werkt BEL-IP?

BEL-IP blinkt uit in gebruik. Bij een overgaan naar BEL-IP komt een VoIP-specialist uw centrale samen met u instellen. Zaken als een wachtrij, welke toestellen mogen wanneer rinkelen! Wilt u graag gebruik maken van een welkoms boodschap of een zakelijk voice mail? Een doorschakeldienst na kantoortijd? Van eenvoudige tot ingewikkelde configuraties. Het is allemaal mogelijk. Wilt u later iets wijzigen? bel met de service desk! U kunt dit ook deels zelf uitvoeren komt u er niet uit: Wij helpen u graag.

 

 

 

Wat bespaar ik met BEL-IP?

Wilt u besparen op uw bel kosten? Dan is de overstap naar BEL-IP een goede keuze. Niet alleen zijn de belkosten lager, ook betaald u niet meer voor beheer en onderhoud. Met BEL-IP betaalt u voor wat u nodig heeft waardoor alles een stuk goedkoper wordt terwijl u toch geniet van alle aanwezige features en mogelijkheden. Daarbij wordt het principe gehanteerd dat de BEL-IP wordt geleverd met alle beschikbare functionaliteit. Met andere woorden u hoeft niet extra te betalen voor features of functionaliteit. 

 

 

 

 

Bel ik zonder zorgen met BEL-IP?

Door gebruik te maken van BEL-IP, heeft u er zelf geen omkijken meer naar. De volledige BEL-IP functionaliteit wordt verzorgd door meerdere partijen in 100% beveiligde datacentras. Een team van technisch specialisten is 24 uur per dag, 7 dagen per week aanwezig om de beschikbaarheid en kwaliteit te garanderen. De BEL-IP dienst is zowel fysiek als geografisch redundant uitgevoerd. Zo garanderen wij u een maximale beschikbaarheid.

 

 

 

 

 

Vast mobiele integratie

Medewerkers werken steeds minder op een vaste werkplek. BEL-IP omarmt het nieuwe werken en introduceert als eerste volledige Vast Mobiel Integratie met VoIP. Alle vaste telefoonfuncties -zoals gespreksopname en doorschakelen- zijn nu ook beschikbaar op uw mobiel.

 

VoIP telefoon diensten vanuit Hengelo 

IT-Telcom is uw telefoon specialist in Hengelo, met onze cloud diensten bedienen wij heel Hengelo en omstreken. Dankzij onze jarenlange ervaring in de telecom branche weten wij wat u nodig heeft, u betaald dus niet voor producten of diensten die u niet gebruikt. 

 

 

Stap voor stap overstappen naar BEL-IP

 

Na het nemen van deze stappen belt  u volledig vanuit de Cloud.

  

01
inventarisatie
02
plan van aanpak
03
Technische inrichting
04
migratie

 

Kan IT-TELCOM jou helpen op weg naar de Cloud? Laat het ons weten via onderstaand formulier, of bel 074-7114400!