• darkblurbg
  Draadloos in de Cloud
  WIFI-IP is Wifi Zonder Zorgen
  waarmee U altijd, overal en veilig op elk apparaat draadloos kunt werken!

WIFI-IP | WIFI IN DE CLOUD ZONDER ZORGEN 

 

Wifi is onmisbaar op kantoor, in de horeca en de detailhandel. Biedt u uw klanten goede wifi dan scoort u beter. IT-TELCOM is uw Wifispecialist, expert in het opzetten van goede, storingsvrije wifi. Wifi zonder zorgen, dat is wat u wilt!

 

Wat is WIFI-IP?

Met WIFI-IP bent u altijd verbonden. Het is betrouwbaar, veilig en zorgeloos. Ofwel Wifi zonder omkijken. Het unieke van WIFI-IP is de flexibiliteit van het concept. U bent niet gebonden aan een investering van een langdurig contract, maar neemt een draadloos netwerk in dienst als een dienst op abonnementsbasis. Met WIFI-IP komt u binnen de bereikbaarheid van de installatie en configuratie van alle maandapparatuur. Ook beheren en monitoren wij alle componenten u zorgeloos kunt werken.

 

 

Voor wie is WIFI-IP?

WIFI-IP is er voor mkb, retail, horeca-zaken die niet druk willen zijn met het werkend houden van Wifi. Je bent als jouw eigen drukker maar een goede werkende Wifi dienst kan bieden. Dat kan met  WIFI-IP. Je hebt wifi, medewerkers, leveranciers, onbeperkt gebruik van jouw wifi service. Wel zo prettig, Wifi zonder zorgen!

 

 

Waarom WIFI-IP?

Om optimaal zonder zorgen gebruik te maken van Wifi is noodzakelijk. Met WIFI-IP maak verbinding met de Cloud kiest u voor e en werkende Wifi dienst die veilig is, betrouwbaar is en altijd werkt. Bovendien kunt u altijd rekenen op ondersteuning van onze professionals wanneer dat nodig is.

 

 

 

 

 

Waarom kiezen voor WIFI-IP?

 • Een zorgeloos en volledig beheerd WiFi-netwerk
 • 24x7 monitoring en controle.
 • Technische ondersteuning en verandermanagement
 • Vervanging defecte hardware.
 • Maximaal controleren en zeer hoge beschikbaarheid
 • Geoptimaliseerde dekking van een tot maximaal Access Points
 • Grote hoeveelheid per maand inclusief hardware

 

 

IT-Telcom, uw wifi specialist in Hengelo

Met onze Wifi-IP dienst ontzorgen wij al jarenlang ondernemers en bedrijven in de regio Hengelo en omstreken. Wij inventariseren wat u nodig heeft en onze specialisten zorgen dat alles omtrent wifi uitstekend is geregeld. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

 

 

JA, Wij willen draadloos verbinden met de Cloud

 

 

 

BEL 074-7114400 of vul het contact formulier in