• darkblurbg
    CONNECT TO CLOUD
    Met VERBIND-IP bent u altijd en overal bereikbaar!
    Zodat U altijd, overal en op elk apparaat kunt werken in de Cloud.

VERBIND-IP | Snel zakelijk internet, geschikt voor de Cloud 

Veilig en betrouwbaar online. De meeste bedrijven en organisaties kunnen tegenwoordig niet meer functioneren zonder internet. Internet is vrijwel overal leverbaar, maar wat steeds belangrijker wordt is de betrouwbaarheid en beschikbaarheid.

Met VERBIND-IP | Connect  IT-TELCOM uw bedrijf met het Internet. Verschillende bedrijven vragen ook om verschillende verbindingen. Om die reden zijn wij partner van partijen als Xenosite , Ziggo , KPN en Cbizz. Deze bedrijven bieden zakelijk internet aan, maar dan ieders via een andere techniek. Deze verbindingen worden altijd door IT-Telcom gemanaged en beheerd.

Wat is VERBIND-IP?

VDSL

Om hogere snelheden te halen bieden wij zakelijk VDSL aan. Deze dienst wordt geleverd over het kopernetwerk van KPN Telecom, waardoor de dekkingsgraad relatief hoog is. Er kunnen snelheden worden behaald tot 100Mbit / 10Mbit.

KABEL

Internet via de kabel komt over het algemeen dichter in de buurt van de beloofde snelheid dan VDSL. Daarnaast kunnen we over kabel veel hogere snelheden halen. De snelste kabelabonnementen zijn op dit moment meer dan 500 Mb per seconde

GLASVEZEL

De belangrijkste eigenschappen van een glasvezelverbinding zijn de grote bandbreedte ( tot wel 1Gb ) en de grote afstand waarover deze snelheid gerealiseerd kan worden. Een ander onderscheid is dat de snelheid waarmee je bestanden op internet kunt zetten (uploaden) even snel is als die waarmee je bestanden er vanaf kunt halen (downloaden).

mobiel internet

4G is de vierde generatie van het mobiele netwerk en de opvolger van 3G. Het zorgt ervoor dat je vele malen sneller mobiel kunt internetten ( soms wel 100Mb ) en is gebaseerd op een nieuwe technologie Long Term EvolutionWat is 4G (LTE). 4G wordt veelal toegepast als backup lijn voor werken in de Cloud!

Welke internetverbinding PAST nu het beste bij CONNECT TO de cloud?

Het meest voor de hand liggende en simpelste antwoord is natuurlijk een glasvezelverbinding. En dat is in principe ook het juiste antwoord. Maar wat nu als dit niet beschikbaar is of als je dit te kostbaar vindt? Waar hangt het nu vanaf?

Toepassing

Welke internetverbinding het beste bij uw organisatie past is o.a. afhankelijk van de toepassing. Welke vorm van cloud werken gebruikt u of wilt u gaan gebruiken? Maakt u bijvoorbeeld gebruik van Office 365, een web gebaseerde cloudoplossingen? Of van een cloud werkplek met Citrix of RDP? Voor de OFFICE-IP en BEL-IP dienst van IT-Telcom gaat het vooral om de kwaliteit en stabiliteit van de verbinding. 

Kwaliteit

De kwaliteit van een internetverbinding is voor een Cloud dienst erg belangrijk. Als deze namelijk hapert, dan verliest u regelmatig de toegang tot uw Cloud.

Kwaliteit van de verbinding wordt o.a. bepaald door de mate waarin het informatiepakketjes verliest. Een verbinding van slechte kwaliteit verliest veel pakketjes en zal daardoor minder stabiel zijn. De oorzaak van een slechte verbinding kan heel divers zijn. Dit kan bijvoorbeeld komen door slechte bekabeling of apparatuur.

Snelheid

Hoe meer mensen binnen uw organisatie met u de internetverbinding delen, hoe hoger uw totale internetsnelheid moet wezen om voldoende snelheid per gebruiker over te houden. Hoeveel dit in praktijk is blijft altijd een stukje maatwerk. Een stabiele internetverbinding is vaak nog belangrijker dan een hele snelle verbinding. Gelukkig zijn er slimme technieken, die ervoor zorgen dat bij een instabielere internetverbinding de connectie toch behouden blijft.

 

Laat u adviseren door uw datacenter specialist in Hengelo

Dankzij onze jarenlange ervaring weet IT-Telcom welk type verbinding het beste bij uw onderneming past. Wij beantwoorden graag al uw vragen die u hebt over werken in de cloud.
Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag. 

 

 

 

 

JA, WIJ WILLEN OOK CONNECT TO DE CLOUD!

Het begint allemaal met en goed gesprek.

 Heeft u interesse dan komen wij graag bij u langs.