• darkblurbg
    Werken in de Cloud
    Wij maken organisaties klaar voor de toekomst
    zodat ze altijd, overal en op elk apparaat kunnen werken

OVER ONS

IT-TELCOM STAAT VOOR DE INTEGRATIE VAN IT&TELCOM

IT-Telcom levert al jaren IT- en telecom oplossingen aan vanuit datacenters nu ook wel Cloud genoemd. Onze service is altijd persoonlijk en bovenal duidelijk: IT-Telcom praat niet in bits en bytes, maar in begrijpelijke taal. Wij helpen u graag op weg naar de Cloud. 

Vanuit een diepgaande passie voor IT- en telecom technologie zorgen we telkens voor de juiste expertise om de meest uitdagende projecten tot een succes te maken.

 

Ons aanbod is afgestemd op het MKB, en op de tijd van nu. Wij bieden naast VoIP telefonie ook Werkplekken of andere diensten vanuit de Cloud aan. Met deze oplossingen heeft u niet alleen altijd en overal toegang tot uw eigen informatie. Maar kunt u bijvoorbeeld ook slimmer werken.

DE WAARDEN WAAR WIJ VOOR STAAN

 

Wij zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

We houden geen praatjes en zijn transparant. We houden ons simpelweg aan onze afspraken. Zo behandelen we iedereen zoals we zelf ook behandeld willen worden.

 

Wij zijn lokaal en dichtbij.

We staan open voor iedereen en zijn altijd benaderbaar. We snappen de uitdaging waar bedrijven en organisaties voor staan. Zeg ons wat je wilt, wij zijn aanspreekbaar. Altijd en overal, want iedereen telt.

Wij denken groots en vrij  met u als organisatie mee.

We staan met beide benen in de wereld van technologie vandaag. We weten dat de business lokaal is, maar we zien ook het grotere plaatje. We hebben aandacht voor vernieuwing bij klanten en mensen.

Alleen ga je hard, maar samen komen we verder.

Samenwerken met kennispartners is de manier om onze doelen te realiseren. Wij delen kennis, succes en onze netwerken. Omdat we geloven in de kracht van deze partners. Samen vormen we een geweldig team.

Wij geloven in ons werk en resultaat maakt ons gelukkig.

Daarom leveren we continue kwaliteit die u als organisatie verwacht. Zo maken we de wereld mooier en zijn we nóg trotser op wat we doen. En dat willen we graag iedereen laten weten.

 

Éen aanspreekpunt

Wij begrijpen dat u het liefst een aanspreekpunt en een factuur wilt voor al uw afgenomen diensten. En dat u liever niet aan een duur contact van drie of vijf jaar wilt vastzitten. Wat wij ook begrijpen is dat u een goede prijs-kwaliteit verhouding wilt. Daarom werken wij met partners die dit  ook begrijpen. Zij bieden de hoogste kwaliteit VoIP en internetoplossingen.

Goede service

Bij IT-Telcom behandelen we onze klanten zoals wij ook behandeld willen worden. En dat wij begrijpen dat u wilt blijven werken met onze en diensten en soms wel 24 uur per 7 dagen per week. Wij zullen dan ook hier met moderne tools voor zorgdragen en altijd en alles in het werk stellen om u goed te helpen. Gebeurd er toch onverhoopt iets, dan zijn we snel op locatie om u te helpen.

Michel Blijd                                                                                                   Henk Bos

Cloud specialist                                                                                          Cloud specialist

Onze kennispartners