• darkblurbg
    Werken in de Cloud
    Wij maken organisaties klaar voor de toekomst
    zodat ze altijd, overal en op elk apparaat kunnen werken

Snel zakelijk internet van IT-Telcom

Tegenwoordig kan geen enkel bedrijf of organisatie meer zonder snel zakelijk internet. Het is niet alleen van belang dat een verbinding snel is, maar de verbinding moet ook stabiel en betrouwbaar zijn. Bij het afsluiten van snel zakelijk internet moet u met een aantal zaken rekening houden. Wij informeren u graag zodat u de juiste keuze kunt maken.

Hieronder staan de verschillende soorten verbindingen beschreven. Welke verbinding voor u het beste is hangt af van de situatie. 

Verbinding via VDSL

Als u hoge internetsnelheden wilt behalen dan is een verbinding VDSL voor u de beste optie. Deze verbinding wordt geleverd over het kopernetwerk van KPN. Hierdoor heeft deze dienst ook een zeer hoge dekkingsgraad. VDSL is de opvolger van ADSL en ADSL2 +. Hoe hoog de snelheid precies wordt is afhankelijk van de koperlijn. Hoe korter de koperlijn, hoe hoger de snelheid. Met een VDSL verbinding kunnen er snelheden worden behaald van 100 Mbit / 10 Mbit.

Verbinding Via Kabel

De kabelverbinding is breedband internet dat wordt geleverd over het al veel langer bestaande kabeltelevisie netwerk. Via het kabelnetwerk kunnen er zeer hoge snelheden worden behaald. De snelheden komen vaak ook beter in de buurt van de beloofde snelheid. Op dit moment is de haalt de snelste kabelverbinding een snelheid van meer dan 500 Mb per seconde. IT-Telcom werk samen met Ziggo om kabelverbindingen aan te kunnen bieden. Snel zakelijk internet via kabel is meestal duurder dan een VDSL-verbinding, maar biedt dan ook meer voordelen. De werkelijke snelheid van een VDSL-verbinding valt vaak een stuk lager uit. Bij een kabelverbinding is dit niet het geval.

Verbinding via glasvezel

Glasvezel is op dit moment de snelste verbinding. Afgelopen jaren is er in veel gebieden flink in geïnvesteerd. Bij een glasvezel verbinding heeft u een eigen kabel die naar de modem heenloopt. U deelt deze verbinding dus niet met anderen. Een ander groot voordeel van glasvezel is dat u met deze verbinding net zo snel kunt uploaden als downloaden. Deze snelheden zijn altijd hetzelfde, bij andere verbindingstypes is dit niet het geval. Er zijn momenteel glasvezel abonnementen die 1000 Mb per seconde halen.

Verbinding via mobiel internet

4G is de opvolger van het bekende 3G netwerk. Elke mobiele telefoon maakt om te kunnen internetten gebruik van het 3G en tegenwoordig 4G netwerk. Het gebruiken van een 4G verbinding kan in sommige gevallen voordelen bieden. Het kan uitkomst bieden als er geen Kabel of glasvezelverbinding beschikbaar is. Het nadeel van 4G is dat je een data limiet hebt en dan de werkelijk behaalde snelheid zeer afhankelijk is van de locatie. Een 4G verbinding wordt vaak gebruikt als back-up voor werken in de cloud.


Wat is de beste verbinding

Als we alle verbinding naast elkaar leggen dan heeft de glasvezelverbinding de meeste voordelen. Deze haalt met gemak de hoogste snelheden en bij deze verbinding heb je minder te maken met externe factoren die je snelheid mogelijk kunnen verlagen. Deze verbinding biedt met zijn hoge uploadsnelheid ook vele voordelen voor het werken in de cloud.

 

Dit zijn aspecten waar u rekening mee moet houden

Werk ik vaak in de cloud      

Als u veel in de cloud werkt dan moet u zeer veel downloaden en uploaden. Een stabiele en snelle verbinding is in dit geval een must.

Grootte van uw bedrijf

Als er veel medewerkers tegelijkertijd gebruik maken van de verbinding dan kan deze in snelheid afnemen. U moet hiermee dus rekening houden tijdens het kiezen van uw verbinding

Kwaliteit van de verbinding

Het is erg belangrijk dat een verbinding niet alleen snel, maar ook betrouwbaar is. U heeft niks aan een snelle verbinding die telkens wegvalt. Vooral bij het werken in de cloud is de kwaliteit van snel zakelijk internet van groot belang. Bij een onderbreking van slechts enkele secondes verliest u al volledige toegang tot de cloud. Een haperende verbinding is niet alleen irritant, maar ook desastreus voor de efficiëntie binnen uw bedrijf.

Snel zakelijk internet met  IT-Telcom Verbind-IP

IT-Telcom heeft al vele jaren ervaring in het aanleggen van snel zakelijk internet bij allerlei soorten en type bedrijven. Dankzij deze ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren en weet u zeker dat u een goede verbinding heeft, maar niet te veel betaald. Met onze dienst Verbind IP realiseren wij voor u een geschikte verbinding die past bij uw bedrijf. Bekijk nu wat verbind IP voor uw organisatie kan betekenen. U kunt ook gerust contact met ons opnemen. Wij informeren u graag. 

 BEKIJK VERBIND IP