• darkblurbg
    Werken in de Cloud
    Wij maken organisaties klaar voor de toekomst
    zodat ze altijd, overal en op elk apparaat kunnen werken

De voordelen van een online werkplek

Een online werkplek wordt ook wel het nieuwe werken genoemd. Maar wat is een online werkplek precies? 
Dankzij de komst van de Cloud, stabiel internet en snellere internetverbindingen is het mogelijk om overal ter wereld uw bestanden te benaderen. 

Dit biedt bedrijven en werknemers veel mogelijkheden, zo kunt u gemakkelijk thuiswerken zonder dat u uw hardeschijf, computer of andere bestanden mee hoeft te slepen. Daarnaast zijn uw bestanden met een werkplek in de Cloud altijd up to date. 

Altijd en overal werken

Of u nou onderweg, thuis of nog even op kantoor door wil werken, dankzij cloudwerken bepaald u zelf wanneer u aan het werk wil. Vooral voor flexwerkers en parttimers biedt dit grote voordelen. 

 

 

Flinke besparing op uw energie kosten 

Harde schijven en de vele servers zijn verleden tijd, omdat alle bestanden veilig in de cloud staan hebt u geen gedoe meer met het onderhouden van vele ICT systemen. U kunt dus flink besparen op ondersteunend personeel. Ook bent u minder afhankelijk van allerlei (dure) software licenties. 

Flexibel

U kunt uw eigen online werkplek helemaal indelen zoals u zelf wil. Maakt uw organisatie een groei door? Met de flexibiliteit van de cloud schaalt u makkelijk op. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over onverwachte kosten, die zijn er namelijk niet.

Veiligheid staat voorop

Onze datacenters zijn zeer goed beveiligd. U hoeft zich als ondernemer dus geen zorgen meer te maken over uw online veiligheid, want dit doen wij voor u. Nog een zeer groot voordeel van werken in de cloud is dat uw bestanden bewaard blijven bij een brand of diefstal van apparatuur. 

De online werkplek van IT-Telcom

IT-Telcom heeft al vele jaren ervaring in het realiseren van online werkplekken, zowel bij kleine als grote bedrijfsstructuren. Wij richten de online werkplek volledig in naar uw wensen en zijn in staat om snel te schakelen als er functies of toepassingen aangepast moeten worden. Bij ons kunt u rekenen op:

  • Duidelijke taal: wij praten niet in bits en bites maar in taal die iedereen begrijpt;
  • Eén aanspreekpunt voor al uw vragen en opmerkingen;
  • Afspraak is afpsraak: geen praatjes maar actie;
  • Wij staan 24 uur en zeven dagen per week voor u klaar. 

Voor de perfecte online werkplek hebben we de dienst Office-IP ontwikkeld. Hiermee helpen wij uw organisatie makkelijk en zonder problemen naar de cloud. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming? Neem dan gerust contact met ons op of vul ons contactformulier in. Wij informeren u graag!