• darkblurbg
    Werken in de Cloud
    Wij maken organisaties klaar voor de toekomst
    zodat ze altijd, overal en op elk apparaat kunnen werken

KPN stopt per 1 september 2019 met ISDN en PSTN diensten

Gepubliceerd op: 30-05-2018

STAP NU EENVOUDIG OVER VAN ISDN NAAR VOIP! Belt jouw bedrijf nog via ISDN? Grote kans dat het antwoord op deze vraag ‘ja’ is. Dat is ook niet zo gek, ISDN is immers nog een veel gebruikte dienst binnen het MKB. Waarschijnlijk is het je niet ontgaan maar hier gaat verandering in komen. KPN heeft aangegeven te stoppen met ISDN. De techniek is verouderd en er zijn vele flexibele en betaalbare alternatieven beschikbaar. De meest voorkomende stap is die van ISDN naar Voice over IP.

WAAROM IS HET HANDIG OM NU DEZE STAP TE ZETTEN?

Op 1 september 2019 zal ISDN stoppen. Dit betekent dat jouw bedrijf niet meer te bereiken is als je op dat moment nog gebruik maakt van deze dienst. Dat lijkt ons niet handig. En daarom is het slim om nu te kijken naar een alternatief zodat jouw bedrijf bereikbaar blijft! Als je nu kiest voor BEL-IP dan ben je direct klaar voor de toekomst en kan je aan de gang met zaken die er echt toe doen. Bovendien kun je direct al profiteren van de handige en eenvoudige functies van BEL-IP.

Kan IT-TELCOM jou helpen op weg naar de Bellen in de Cloud? Laat het ons weten via onderstaand formulier, of bel 074-7114400!