• darkblurbg
  Werken in de Cloud
  Wij maken organisaties klaar voor de toekomst
  zodat ze altijd, overal en op elk apparaat kunnen werken

KPN stopt in september 2019 met ISDN

Heeft u al een vervangende oplossing voor uw huidige ISDN-verbinding? KPN stopt met het ondersteunen van de oude vertrouwde ISDN en PTSN-verbinding. Veel (MKB) bedrijven maken nog gebruik van deze telefoondienst. U ook? IT-Telcom helpt u graag overstappen naar de vervangende VoIP technologie.   

Cloud telefonie wordt ook VoIP genoemd en is simpel gezegd bellen over het internet. 

VoIP telefonie heeft de volgende voordelen:

 • Het is zeer flexibel en goed te schalen
 • U betaalt altijd een vast bedrag per maandag
 • VoIP telefonie is zeer betrouwbaar
 • Er zijn veel extra gebruiksvriendelijke functies
 • De investeringskosten zijn laag

 


Dit is wat IT-Telcom voor uw overstap kan betekenen

IT-Telcom heeft al veel bedrijven mogen helpen overstappen naar VoIP telefonie. We weten wat belangrijk is om een overgang zo soepel te laten verlopen zodat uw bedrijf gewoon bereikbaar blijft. Met onze dienst BEL-IP belt u altijd zonder zorgen. Met BEL-IP heeft u uw eigen telefooncentrale in de Cloud waarmee u altijd en overal bereikbaar bent. Voor, tijdens en na de aansluiting kunt u dit van ons verwachten:

            Eén aanspreekpunt voor al uw vragen
Bij IT-Telcom vinden we een persoonlijke benadering erg belangrijk. Bij ons heeft u een vast aanspreekpunt die u helpt met al uw vragen rondom de dienst die u bij ons afneemt.

            Wij staan altijd voor u klaar
Wij behandelen u zoals wij zelf ook behandeld willen worden, dat vinden wij wel zo normaal. Wij staan 24 uur per dag en zeven dagen per week voor u klaar.

            Samen sta je sterker
Wij werken samen met kennispartners zodat we voor u altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Kan een oplossing beter of goedkoper? Dan hoort u dat van ons!

            Begrijpelijke taal
Wij weten waar we het over hebben en kunnen u dus beantwoorden in begrijpbare taal die ook voor een leek op het gebied van Cloud telefonie te begrijpen is.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Wij vertellen u graag meer over hoe wij u kunnen helpen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de overstap naar Cloud telefonie. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.